top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Νίκη με ανατροπή στην ΕΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Έκανε τη ανατροπή η Ομόνοια και παρότι βρέθηκε να χάνει μέσα στο γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα με 2-0 σετ πήρε τελικά τη νίκη με 2-3 και ισοβαθμεί πλέον με την Ολυμπιάδα στην πέμπτη θέση του ομίλου των playout της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα για την Ομόνοια που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια το πρώτο σετ με 25-9. Στο δεύτερο βρέθηκε και πάλι να κυνηγά στο σκορ και παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει 22-22 στις λεπτομέρειες η ΕΑΠ πήρε το σετ με 25-22.

Σταδιακά η Ομόνοια βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα και διεκδίκησε με αξιώσεις κάτι στο παιχνίδι. Το τρίτο σετ είχε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και την Ομόνοια να το κατακτά με 23-25 μειώνοντας σε 1-2 τα σετ. Άνετη ήταν η επικράτηση για την Ομόνοια στο τέταρτο σετ όπου με 18-25 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί η Ομόνοια βρέθηκε να χάνει 8-7 στην περιστροφή και 9-7 συνολικά αλλά με ένα επιμέρους 1-8 πήρε το σετ 10-15 και μαζί τη νίκη μέσα στην έδρα της ΕΑΠ.

Η επόμενη που είναι και η τελευταία αγωνιστική για τα playout της Β’ Εθνικής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Απριλίου στις 16.00 με την Ομόνοια να υποδέχεται στη Ναύπακτο τον πρωτοπόρο Ακρίτα Καλαμάτας.

Ε.Α. Πατρών (Φαλιέρος): Καρατζά, Πέππα, Ακύλα, Μετόχου, Κούκιου, Μαρκέζι, Ελέζι, Μαγγαφά, Μαμαλίγκα, Κωνσταντουδάκη, Στέφου, Μανιάτη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Πελέκη, Σχίζα, Σωτηροπούλου, Σταμάτη.


Αποτελέσματα 7ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

Ακρίτας Καλαμάτας – Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-0

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – Ολυμπιάδα Πάτρας 3-0

Ε.Α. Πατρών – Ομόνοια Ναυπάκτου 2-3

Αστέρια Αχαΐας – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 3-2


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 31

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 25

Αστέρια Αχαΐας 23

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 22

Ομόνοια Ναυπάκτου 18

Ολυμπιάδα Πάτρας 18

Ε.Α. Πατρών 11

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8


Επόμενη Αγωνιστική (8η)

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ε.Α. Πατρών

Ολυμπιάδα Πάτρας – Αστέρια Αχαΐας

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ακρίτας Καλαμάτας

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Παμβοχαϊκός ΓΑΣ


bottom of page