top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου:Εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Άρτας.Στα playout με αντίπαλο τους Μολοσσούς Ιωαννίνων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου από τον Αίαντα Άρτας με σκορ 39-48 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της ΄Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Με την ήττα αυτή η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατάφερε να κερδίσει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, και τερμάτισε στην 6η θέση του Νοτίου Ομίλου όπου θα χρειαστεί να αγωνιστεί στα playout της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ με αντίπαλο από το Βόρειο Όμιλο, την ομάδα των Μολοσσών Ιωαννίνων σε δύο αναμετρήσεις, εντός και εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου βρέθηκαν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τον καλό τους εαυτό, έχοντας πολύ χαμηλή συγκομιδή στην επίθεση και κακό ποσοστό στα σουτ 3πόντων και θα πρέπει επειγόντως να ανασυνταχθούν για να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στα παιχνίδια των playout. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Αρτινοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν προβάδισμα 6 πόντων. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά διαστήματα και έριξαν τη διαφορά με το κλείσιμο του ημιχρόνου στους 3 πόντους 22-25. Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ πίεσε περισσότερο βρήκε κάποιες λύσεις στην επίθεση και έφερε το ματς στα ίσια με σκορ 35-35. Το 4ο δεκάλεπτο επιθετικά ήταν πολύ κακό για τους γηπεδούχους με τον ΠΑΣ να δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς το καλάθι και σημειώνοντας μόλις 4 πόντους σε αυτή την περίοδο ήρθε η ήττα με σκορ 39-48. Από τον Αίαντα πρώτος σκόρερ ο Μιχαήλ με 14 πόντους ενώ από τον ΠΑΣ ξεχώρισε ο Δούρος, ο οποίος έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση καθώς είναι στρατευμένος σημειώνοντας 10 πόντους.

Δεκάλεπτα:Α:09-15 Β:13-10 Γ:13-10 Δ:04-13


ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Πολύχρονος, Λαούρδας, Μίχος 7, Ζαμπάρας 2, Ασημακόπουλος 2, Κωστογιάννης 2, Σταθάτος Π. 5, Μαντζαρίνης 6(1) , Δούρος 11, Κούτρας 2, Βαρελάς 2, Σταμάτης.

ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ : Βαρδής, Αποστολάκης, Γκολομάζος 2, Μιχαήλα 14(1), Παπαρούνης, Κιούσης, Κουτσιάυτης, Παπαδημητρίου 9, Μπράμης, Παπαμιχαήλ 10(1), Καρανίκας 5(1), Ζολώτας 9.


Ο αγώνας μετάδόθηκε απευθείας από τον athlitikoslogos.gr

Δείτε τον αγώνα εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα




















bottom of page