top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Ήττα από τα Αστέρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Αστέρια Κάτω Αχαΐας την Κυριακή 26 Μαρτίου στο κλειστό της Ναυπάκτου. Καλύτερη η Αχαϊκή ομάδα πήρε δίκαια τη νίκη με 1-3 σετ και κράτησε ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή την ώρα που η Ομόνοια ελπίζει μόνο μαθηματικά και στους συνδυασμούς αποτελεσμάτων και καταστάσεων.

Με το άγχος να βαραίνει από την αρχή τους γηπεδούχους τα κορίτσια της Ομόνοιας βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ με τα Αστέρια να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να κατακτούν τα δύο πρώτα σετ με χαρακτηριστική ευκολία 14-25 και 11-25. Η Ομόνοια βελτιώνοντας το σερβίς της κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να πάρει το τρίτο σετ με 25-19. Η καλή της απόδοση όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και στο τέταρτο σετ δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον ένα βαθμό που θα τις έδινε περισσότερες ελπίδες για την εξέλιξη του πρωταθλήματος χάνοντας 17-25.

Στην προτελευταία αγωνιστική των playout της Β’ Εθνικής η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Ε.Α. Πατρών την Κυριακή 2 Απριλίου στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, ελπίζοντας με νίκη εκεί αλλά και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα Καλαμάτας θα μπορέσει με συνδυασμό αποτελεσμάτων και καταστάσεων αν διατηρηθεί στην κατηγορία.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Μπάκο, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Δανιά, Πελέκη, Σχίζα, Σωτηροπούλου, Σταμάτη, Μουσακιάν.

Αστέρια Αχαΐας (Πανουτσοπούλου): Ρίπι Ρ., Μητροπούλου, Σαράντη, Μπακλέση, Κόκκινου, Ζησιμάτου, Τσάφου, Λυκούδη, Ρίπι Ε., Μιχοπούλου, Γιαμπαστή, Χρυσοβέργη.


Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 1-3

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ακρίτας Καλαμάτας 0-3

Ομόνοια Ναυπάκτου – Αστέρια Αχαΐας 1-3

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ε.Α. Πατρών 3-0


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 28

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 22

Αστέρια Αχαΐας 21

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 21

Ολυμπιάδα Πάτρας 18

Ομόνοια Ναυπάκτου 16

Ε.Α. Πατρών 10

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8


Επόμενη Αγωνιστική (7η)

Ακρίτας Καλαμάτας – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – Ολυμπιάδα Πάτρας

Ε.Α. Πατρών – Ομόνοια Ναυπάκτου

Αστέρια Αχαΐας – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης


































































































Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page