top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Έχασε βαθμούς και προβάδισμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Τα πάνω κάτω έφεραν τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στα playout της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την Ομόνοια Ναυπάκτου αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες του Β’ Ομίλου που όλες όσες αγωνίστηκαν γνώρισαν την ήττα με καθαρό σκορ. Για την Ομόνοια η ήττα στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό όχι μόνο την έριξε πιο χαμηλά στη βαθμολογία αλλά απώλεσε και τη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Ομόνοια με ελλείψεις στη βασική της σύνθεση προσπάθησε να κρύψει τις αδυναμίες της απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Παμβοχαϊκού αλλά χωρίς αν τα καταφέρει. Στο πρώτο σετ μπόρεσε να έχει επαφή με το σκορ ως το 18-16 αλλά στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε σε όλους τους τομείς. Πήρε το πρώτο σετ με 25-19 και ακόμα πιο εύκολα τα δύο επόμενα με 25-18 και 25-16 κατακτώντας ένα τρίποντο που σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα την ανέβασε στην προνομιούχο δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για την Ομόνοια το επόμενο παιχνίδι, στο κλειστό της Ναυπάκτου, αυτή την Κυριακή 26 Μαρτίου, είναι το πλέον κρίσιμο αφού θα αντιμετωπίσει τα Αστέρια Αχαΐας, ομάδα που βρίσκεται δύο πόντους ψηλότερα στη βαθμολογία και μόνο με νίκη μπορεί να συνεχίσει αν ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Παπασιδέρης): Κεχαγιά, Γκότση, Παπαδημητρίου, Παπασιδέρη, Μπάλλα, Βακάλογλου, Κατσαδούρου, Παπούλια, Βέλλου, Τσάνκοβα, Καλλίρη, Τσοπάνογλου, Φιλοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Μπάκο, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Ρούμπα, Πελέκη, Σχίζα, Σταυροπούλου, Σταμάτη, Φασούλη, Παίξου.

Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

Αστέρια Αχαΐας – Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-0

Ακρίτας Καλαμάτας – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 3-0

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-0

Ε.Α. Πατρών – Ολυμπιάδα Πάτρας εκκρεμεί


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 25

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 19

Αστέρια Αχαΐας 18

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 18

Ομόνοια Ναυπάκτου 16

Ολυμπιάδα Πάτρας 16*

Ε.Α. Πατρών 9*

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8

*έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Επόμενη Αγωνιστική (6η)

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Παμβοχαϊκός ΓΑΣ

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ακρίτας Καλαμάτας

Ομόνοια Ναυπάκτου – Αστέρια Αχαΐας

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ε.Α. Πατρών

bottom of page