top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Κορασίδων): Ήττα από την Ολυμπιάδα στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Την ήττα γνώρισε στην Πάτρα η ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς από την Ολυμπιάδα με 3-1 σετ.

Αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η Ομόνοια δεν είχε ανάλογη συνέχεια και ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Ολυμπιάδα Πάτρας εκτός έδρας. Η Ομόνοια βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα ακόμα και με έξι πόντους (15-9) αλλά με το καλό σερβίς της Σφήκα και της Σταμάτη γύρισε το σετ και τελικά το πήρε με 20-25. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τα κορίτσια της Ναυπάκτου καθώς η πατρινή ομάδα αντέδρασε, πήρε με 25-20 το δεύτερο σετ και τα άλλα δύο με 25-17 κάνοντας το 3-1 που της έδωσε το τρίποντο και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στον απολογισμό της χρονιάς οι προπονητές της Ομόνοιας δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και την εξέλιξη των κοριτσιών που όμως έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μάλιστα για την αγωνιστική τους εξέλιξη ετοιμάζουν σειρά φιλικών αγώνων για το υπόλοιπο της χρονιάς, με εσωτερικό πρωτάθλημα αλλά και το Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων στα τέλη του Ιουνίου βάζοντας και το στοιχείο της διασκέδασης μέσα στον αθλητισμό.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Τζουβέκας): Αγγελετοπούλου, Αθανασακοπούλου, Βασιλείου, Θούα, Μανωλοπούλου, Πίτσιου, Σουβαλιώτη, Τζουβέκα, Τσαγκαράτου, Χρυσοχόου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κώστα Γ., Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Μπάκο, Μουσακιάν, Δανιά, Παπαϊωάννου, Διαμάντη.






bottom of page