top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Πήρε βαθμό από τον πρωτοπόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Έναν ακόμα βαθμό πρόσθεσε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στη συγκομιδή της στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αν και ηττήθηκε με 3-2 από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία των playout Ακρίτα στην Καλαμάτα διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζει ακόμα στην παραμονή της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και πήραν τα ηνία του αγώνα από τη αρχή κατακτώντας τοπ πρώτο σετ με 25-14. Τα κορίτσια της Ομόνοιας αντέδρασαν στο δεύτερο σετ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 (22-25) σε ένα σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Ομόνοια συνέχισε το καλό της παιχνίδι και στο δεύτερο σετ όπου προηγήθηκε 5-12 και παρότι ο Ακρίτας μείωσε σε 16-18 το σετ πήγε στην Ομόνοια με 19-25

Όλα ξεκίνησαν καλά για την Ομόνοια και στο τέταρτο σετ αφού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5-10 και 12-16 αλλά το καλό σερβίς της Γαλανοπούλου στο φινάλε και τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων έδωσαν το σετ στον Ακρίτα (25-17) και έστειλαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως το 7-7 όταν με ένα σερί πέντε αναπάντητων πόντων η Καλαματιανή ομάδα έκανε το 12-7, διαφορά που κράτησε ως το τέλος (15-10) κατακτώντας τη νίκη που της έδωσε δύο βαθμούς αλλά έδωσε και έναν στην Ομόνοια Ναυπάκτου.

Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των playout η Ομόνοια την Κυριακή 19/3 θα αγωνιστεί στο Βραχάτι Κορινθίας με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό όπου καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου γύρου αλλά να αναζητήσει και βαθμούς που θα την κρατήσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Ακρίτας Καλαμάτας (Μαντέκας): Χαλατσιώτη, Μπότη, Πετεινάρη, Ορφανέα, Πανταζοπούλου, Μπαστάκου, Γρίβα, Μαθιουδάκη, Γαλανοπούλου, Ζουμπουλίδου, Αντωνοπούλου, Γεβργουλάκου, Λαγού.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Μπάκο, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Σωτηροπούλου, Πελέκη, Σχίζα, Σταυροπούλου, Σταμάτη, Φασούλη.



Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

Αστέρια Αχαΐας – Ολυμπιάδα Πάτρας 3-2

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 2-3

Ακρίτας Καλαμάτας – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-2

Ε.Α. Πατρών – Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-1


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 22

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 18

Ομόνοια Ναυπάκτου 16

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 16

Ολυμπιάδα Πάτρας 16

Αστέρια Αχαΐας 15

Ε.Α. Πατρών 9

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8


Επόμενη Αγωνιστική (5η)

Αστέρια Αχαΐας – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Ακρίτας Καλαμάτας – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – Ομόνοια Ναυπάκτου

Ε.Α. Πατρών – Ολυμπιάδα Πάτρας





Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page