top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής η Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τη δεύτερη νίκη της κατάφερε να πετύχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου σε τρείς αγώνες στη διαδικασία των playout της Β’ Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας της Ε.Α. Πατρών με 3-1 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου κρατώντας ακέραιες της ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία.

Αν και νευρική στο ξεκίνημα η Ομόνοια σύντομα βρήκε τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με 15-8 με την ΕΑΠ να αντιδρά αλλά να μην μπορεί να πλησιάσει και έτσι οι Ναυπάκτιες πήραν το σετ με 25-19. Καλύτερη η ΕΑΠ στο δεύτερο σετ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά άθη των κοριτσιών της Ομόνοιας και πήρε με σχετική ευκολία το σετ με 18-25.

Όλα έδειχναν ντέρμπι στο ξεκίνημα του τρίτου σετ με την ΕΑΠ να προηγείται όμως με ένα σερί 14 σερβίς από τη Ρουστέμη και τριών ακόμα στη συνέχεια από τη Σωτηροπούλου το σετ έληξε με συνοπτικές διαδικασίες με 25-9 υπέρ της Ομόνοιας. Με κελύτερη ψυχολογία οι γηπεδούχες και τη βοήθεια του κόσμου και του πάγκου βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και κρατώντας σταθερά το προβάδισμα πήραν και το τρίτο σετ με 25-20 και μαζί το παιχνίδι με 3-1 σετ κατακτώντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ο πρώτος γύρος των playout τελειώνει αυτή την Κυριακή 12/3 με την Ομόνοια να ταξιδεύει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ακρίτα που είναι και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Μπάκο, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Σωτηροπούλου, Πελέκη, Σχίζα, Μουσακιάν, Σταμάτη, Παίξου, Δανιά.

Ε.Α. Πατρών (Φαλιέρος): Πέππα, Ακύλα, Μετόχου, Κούκιου, Μαρκέση, Ελέζι, Μαγγαφά, Μαμαλίγκα, Καρατζά, Μανιάτη.


Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

Ολυμπιάδα Πάτρας – Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 3-2

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ακρίτας Καλαμάτας 3-2

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ε.Α. Πατρών 3-1

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Αστέρια Αχαΐας 1-3


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 20

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 16

Ομόνοια Ναυπάκτου 15

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 15

Ολυμπιάδα Πάτρας 15

Αστέρια Αχαΐας 13

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8

Ε.Α. Πατρών 6


Επόμενη Αγωνιστική (4η)

Αστέρια Αχαΐας – Ολυμπιάδα Πάτρας

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Ακρίτας Καλαμάτας – Ομόνοια Ναυπάκτου

Ε.Α. Πατρών – Ποσειδώνας Λουτρακίου










































































bottom of page