top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Κορασίδων): Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα των κορασίδων οι μικρές της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Επικράτησαν της Παναχαϊκής 2014 με 3-0 σετ, σε μια χρονιά όπου τα κορίτσια της Ναυπάκτου έδειξαν πως έχουν δυνατότητες για πολλά περισσότερα.

Εμφανώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ομόνοια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στα κορίτσια της Παναχαϊκής 2014 και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κυριάκο Κοκόλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχε στη διάθεσή του και να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα που στους προηγούμενους αγώνες δεν είχε τη δυνατότητα. Το τελικό 3-0 στα σετ και οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες (25-14, 25-14, 25-13) ήταν χαρακτηριστικές της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Η αγωνιστική περίοδος μπορεί να τελειώνει με το εναπομείναν εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολυμπιάδα για την Ομόνοια αλλά για τις Ναυπάκτιες ξεκινάει μια άτυπη περίοδος προετοιμασίας για το καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά κορασίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη μας και αυτό το καλοκαίρι.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κώστα Γ., Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Μπάκο, Μουσακιάν, Δανιά, Παπαϊωάννου, Διαμάντη.

Παναχαϊκή 2014 (Έρδας): Αγουρίδη, Αλεξοπούλου, Διαμαντοπούλου, Ζειτουγιάν, Θοδωρή, Κατσαρού, Κόλια.








































































































bottom of page