top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Πρεμιέρα με τρίποντο στα play out η Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στα playout της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Νίκησε με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Ναυπάκτου και πήρε το πρώτο της τρίποντο στην προσπάθειά της να κρατηθεί στις θέσεις που θα την οδηγήσουν στην παραμονή στην κατηγορία.

Η Ομόνοια ήταν πολύ καλή στο ξεκίνημα παίρνοντας πολλούς πόντους από το σερβίς κυρίως με τις Ρουστέμη, Μπαλή και Πελέκη αλλά και με πολύ καλή ανάπτυξη στην επίθεση βρέθηκε να προηγείται 20-8. Η απάντηση του Παμβοχαϊκού ήταν άμεση και με ένα επιμέρους σκορ 1-10 κατέβασε τη διαφορά στο 21-18. Στη συνέχεια πίεσε τις γηπεδούχες φτάνοντας στο 24-22 όμως με ένα πλασέ της Σωτηροπούλου το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-22. Ίδιο ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ για την Ομόνοια που προηγήθηκε 9-2 και ανεβάζοντας συνεχώς τη διαφορά δεν έδωσε την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να μπουν στο παιχνίδι κατακτώντας το σετ με 25-12.

Καλύτερη η ομάδα της Βόχας στο τρίτο σετ πήρε προβάδισμα από την αρχή και το έφτασε ως το 13-23. Η Ομόνοια έβγαλε αντίδραση με το πολύ λαό σερβίς της Πελέκη και μείωσε σε 19-23 όμως δεν κατάφερε κάτι παραπάνω με τον Παμβοχαϊκό να μειώνει σε 1-2 τα σετ (19-25). Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο τέταρτο σετ ως το 13-11. Η Ομόνοια αρχικά με τη Μπαλή και στη συνέχεια με τις Νάκη και Σχίζα από τη θέση ένα έκαναν ένα επιμέρους 11-2 πηγαίνοντας με άνεση στο ματς μπολ στο 24-13 για πάρουν τελικά το σετ (25-15) και μαζί το παιχνίδι και ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Η επόμενη, δεύτερη αγωνιστική των playout, φέρνει την ομάδα της Ναυπάκτου στην Κάτω Αχαΐα αντιμέτωπη με τα Αστέρια Αχαΐας, στις 19/2, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Μπάκο, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Σωτηροπούλου, Πελέκη, Σχίζα, Μουσακιάν, Σφήκα, Παπαϊωάννου, Σταμάτη.

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ (Παπασιδέρης): Κεχαγιά, Γκότση, Παπαδημητρίου, Βακάλογλου, Παπούλια, Βέλλου, Τσάνκοβα, Καλλίρη, Τσοπάνογλου, Φιλοπούλου, Φραγκούλη, Μπάλα.


Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Δ’ Ομίλου

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ακρίτας Καλαμάτας 2-3

Ομόνοια Ναυπάκτου – Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 3-1

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Αστέρια Αχαΐας 3-1

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ε.Α. Πατρών 2-3


Βαθμολογία Δ’ Ομίλου (PlayOut)

Ακρίτας Καλαμάτας 16

Ολυμπιάδα Πάτρας 13

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 13

Ομόνοια Ναυπάκτου 12

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ 11

Αστέρια Αχαΐας 7

Ε.Α. Πατρών 6

Ποσειδώνας Λουτρακίου 6


Επόμενη Αγωνιστική (2η)

Ακρίτας Καλαμάτας – Ολυμπιάδα Πάτρας

Παμβοχαϊκός ΓΑΣ – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Αστέρια Αχαΐας – Ομόνοια Ναυπάκτου

Ε.Α. Πατρών – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης












































































































bottom of page