top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (παγκορασίδες βόλεϊ): Πρεμιέρα για τις μικρές της Ομόνοιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

Μετά από δύο αναβολές ξεκίνησε τελικά το πρωτάθλημα των παγκορασίδων στο βόλεϊ, δηλαδή των κοριτσιών του γυμνασίου (Κ16), με την Ομόνοια στην πρεμιέρα να αγωνίζεται στην Πάτρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπου και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ.

Με την πλειοψηφία των κοριτσιών να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημο αγώνα το άγχος από την πλευρά των φιλοξενούμενων περίσσευε και με δεδομένη την αξία των γηπεδούχων η ήττα ήταν το λογικό επακόλουθο. Ωστόσο ο προπονητής Κυριάκος Κοκόλας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχε στην αποστολή με τα περισσότερα από αυτά να έχουν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι, που η ομάδα της κρατά ως παρακαταθήκη για το υπόλοιπο πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε.

Για την ιστορία ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 3-0 σετ (25-13, 25-7, 25-13) ξεκινώντας με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό το Σάββατο τη σκυτάλη από τις παγκορασίδες παίρνουν οι κορασίδες στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης με τον Ερμή Πάτρας στο κλειστό της Ναυπάκτου. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 4/2 στις 2 τα μεσημέρι.

Ερυθρός Αστέρας (Λεγάτου): Τριαντοπούλου, Αλμπάνη Χ., Αλμπάνη Ζ., Βότσαρη, Κοτσόκολου, Κοτσέτα Μ., Φούντα, Συμεωνίδη, Κοτσέτα Β., Γκόρου, Γκοτσοπούλου, Ραζακλή, Γεωργαντοπούλου, Ρεγκλή.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Ανδριτσοπούλου, Ζορμπά, Καραχάλιου, Κορτέση, Κώστα, Λόη, Παναγιωτοπούλου, Παπαχαραλάμπους, Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Τραγόμαλλου, Τυροσβούτη, Φασούλη.


bottom of page