top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου διοργάνωσε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου. Με την παρουσία των περισσοτέρων αθλητών του συλλόγου συνοδευόμενοι από γονείς και φίλους το κλειστό της Ναυπάκτου γέμισε με περισσότερα από 250 άτομα σε μια λιτή γιορτή για την ανταλλαγή των ευχών για το νέο έτος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Χαράλαμπος Νικολακόπουλος ενώ την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Παναγιώτης που έδωσε και τις πρώτες ευχές για το 2023 σε αθλητές και λοιπούς παρευρισκόμενους.

Της εκδήλωσης προηγήθηκαν ασκήσεις επίδειξης, διαγωνισμοί από αθλητές ακαδημιών του Συλλόγου και η βράβευση του αθλητή κ.Γεώργιου Μελίστα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην 1η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας - Αστροφυσικής Junior 2022.

Πολλές ευχαριστίες από το www.athlitikoslogos.gr προς τη διοίκηση και τους προπονητές του ΠΑΣ Ναυπάκτου όπως επίσης και προς τους παίκτες και τους γονείς των αθλητών για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία.

Η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ήταν μια ευγενική χορηγία του κ.Δημητρίου Ιωάννου.



















































bottom of page