top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου: Δύσκολη απόδραση από την ΕΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει από το κλειστό του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα η ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου, επικρατώντας της αξιόμαχης ομάδας της ΕΑΠ με 1-3 σετ.

Η Ομόνοια ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και βρέθηκε να οδηγεί στο σκορ ανεβάζοντας σιγά σιγά τη διαφορά στο τελικό 17-25. Τελείως διαφορετικό το δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο σκορ. Η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται 18-20 αλλά με σερί τεσσάρων πόντων η ΕΑΠ έκανε το 22-20 και πήγε στο σετ μπολ στο 24-21. Με την Μπάκο στο σερβίς η Ομόνοια ισοφάρισε 24-24 για να ακολουθήσουν δύο ακόμα σετ μπολ για την ΕΑΠ (25-24 και 26-25) με την Ομόνοια να αντιδρά και να πάιρνει και αυτή ένα σετ μπολ στο 26-27, όμως οι γηπεδούχες πιο ψύχραιμες στο τέλος πήραν το σετ με 29-27 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Διορθώνοντας τα πολλά λάθη η Ομόνοια κέρδισε άνετα τα δύο επόμενα σετ με 18-25 και 16-25 με τον προπονητή Κυριάκο Κοκόλα να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τις 14 αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Η επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου είναι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στη Ναύπακτο με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών. Θα προηγηθεί αυτό το Σάββατο 28/1 η αναμέτρηση των παγκορασίδων στην Πάτρα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας.

Ε.Α.Π. (Μαθιουδάκης): Κουλούρη, Καμενίτσα,Θεοδωροπούλου, Θανασά, Τοτσίλα,Χριστοδούλου, Κωστοπούλου, Ανδριανή, Καρβέλη,Τούρκα, Καρατσά, Νικολάου, Ιωάννου, Σταματάκη,

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Διαμάντη, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κώστα Μ., Κώστα Γ., Παπαχαραλάμπους, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Μπάκο, Δανιά.






bottom of page