top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου: Λύγισε στο τάι μπρέικ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Κοντά στο πρώτο της διπλό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου κρατώντας όμως τον ένα βαθμό που θα τη συνοδεύσει και στα play out που ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Κακό ξεκίνημα για την Ομόνοια που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11-3 και 15-7, μείωσε στο 20-18 και προηγήθηκε πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 21-22 εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων, και τελικά πήρε το σετ με 24-26. Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο δεύτερο σετ μέχρι το 17-49 υπέρ της Ομόνοιας, όταν με σερί έξι πόντων με την Βατουσιάδη στο σερβίς το Λουτράκι προηγήθηκε με 23-19 για να πάρει τελικά το σετ με 25-23 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Αλλαγή σκηνικού στο τρίτο σετ με την Ομόνοια να παίρνει προβάδισμα από το ξεκίνημα και να φτάνει τη διαφορά ακόμα και στο +9 (6-15) κατακτώντας τελικά το σετ με 18-25. Ανατροπή για το Λουτράκι στη συνέχεια. Εκμεταλλευόμενο την κούραση των αντιπάλων πίεσαν στο σερβίς, μείωσαν τα δικά τους λάθη και με καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού πήραν εύκολα τα δύο επόμενα σετ με 25-14 και 15-7 κατακτώντας τη νίκη με 3-2 σετ.

Για την επόμενη αγωνιστική η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου θα υποδεχτεί στις 22/1 στη Ναύπακτο τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας, μια στροφή πριν την αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής των γυναικών.

ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου (Μπεκιάρης): Σκλήρη, Βατουσιάδη, Δικαίου, Ασημακοπούλου, Σκορδά, Μπρέγκου, Καραχοντζίτη, Σεραφείμ, Κάκια.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Σταμάτη, Καραγιάννη, Μπάκο, Μουσακιάν, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Φασούλη, Σωτηροπούλου, Πελέκη, Σχίζα.

Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής Β’ Ομίλου

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-2

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιάδα Πάτρας αναβολή

Αίολος Αγυιάς – Σπαρτιατικός ΓΣ 3-0

Ρεπό ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Βαθμολογία Β’ Ομίλου

Ερυθρός Αστέρας​27*

Αίολος Αγυιάς​23

Σπαρτιατικός ΓΣ​15

Ολυμπιάδα Πάτρας​12*

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης​11

Ομόνοια Ναυπάκτου​10

Ποσειδώνας Λουτρακίου​7

*έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη Αγωνιστικής (22/1)

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ερυθρός Αστέρας

Σπαρτιατικός ΓΣ – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Ολυμπιάδα Πάτρας – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Ρεπό ο Αίολος Αγυιάς

bottom of page