top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023


Η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, η πρώτη ανοικτή εκδήλωση του συλλόγου στην μετά κόβιντ εποχή.

Με την παρουσία των περισσοτέρων αθλητών του συλλόγου συνοδευόμενοι από γονείς και φίλους το κλειστό της Ναυπάκτου γέμισε με περισσότερα από 250 άτομα σε μια γιορτή για την ανταλλαγή των ευχών για το νέο έτος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Σχοινάς ενώ την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος που έδωσε και τις πρώτες ευχές για το 2023 σε αθλητές και λοιπούς παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Τσουκαλάς, εκ μέρους της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου κ. Γεώργιος Μίχος.

Μετά τις ευχές των επίσημων προσκεκλημένων και της διοίκησης του συλλόγου ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χορηγία του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης που ήταν το Super Market ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ με πολλά δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν τα φετινά φλουριά στις βασιλόπιτες που διατέθηκαν. Ακολούθησε μουσική και πάρτι στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Δημήτρης Ιωάννου που επιμελήθηκε ηχητικά και φωτισμό.

Πολλές ευχαριστίες από τη διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου στους χορηγούς της εκδήλωσης, Super Market ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, την επιχείρηση του Δημήτρη Ιωάννου και την αθλητική ιστοσελίδα athlitikoslogos.gr και πολλές ευχές σε όλους για ένα όμορφο 2023 με υγεία, αγάπη και ΟΜΟΝΟΙΑ για όλους.


Το video της εκδήλωσης


Φωτογραφίες της εκδήλωσης



































Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page