top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Ποδαρικό στο 2023 με το δεξί.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς επικράτησαν 3-2 σετ του δεύτερου στη βαθμολογία Αίολου Αγυιάς στο γήπεδο της Ναυπάκτου.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα για τις γηπεδούχες που βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγάνε στο σκορ (7-13) και παρότι μπόρεσαν να μειώσουν στους δύο πόντους τη διαφορά (11-13) δεν κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση χάνοντας το σετ 18-25.

Τελείως διαφορετικό το δεύτερο σετ. Η Ομόνοια όντας πολύ καλή στο σερβίς και παίρνοντας πολλούς πόντους στην κόντρα μπάλα επικράτησε καθολικά στο δεύτερο σετ και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το σετ 25-12 και ισοφάρισε 1-1.

Άλλαξε το σκηνικό στα δύο επόμενα σετ. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει για πολύ στο σκορ δίνοντας επιπλέον ενδιαφέρον στη συνέχεια του αγώνα. Αρχικά ο Αίολος πήγε στο +4 (4-8) η Ομόνοια ανέτυρεψε τη διαφορά και έκανε το 13-12. Άμεση απάντηση από τις φιλοξενούμενες για το 13-18 με την Ομόνοια και πάλι να απαντά για το 19-18. Ο Αίολος πήγε στο σετ μπολ στο 21-24, η Ομόνοια όμως ισοφάρισε αλλά με δύο λάθος επιλογές στο τέλος “έδωσε” το σετ στον Αίολο με 24-26. Αντίστροφο σκηνικό στο τέταρτο σετ με την Ομόνοια να προηγείται 7-4, τον Αίολο να προσπερνά 11-12 με τις δύο ομάδες να προσπερνούν η μία την άλλη ως το 17-18. Εκεί με ένα σερί πέντε πόντων η Ομόνοια έκανε το 22-18 βάζοντας τις βάσεις για την ισοφάριση των σετ που ήρθε λίγο αργότερα με 25-23.

Στο τάι μπρέικ έγινε η ολική ανατροπή από τα κορίτσια της Ομόνοιας. Με τη Σωτηροπούλου στο σερβίς ξεκίνησε με ένα εμφατικό 7-0, πήγε στην αλλαγή των γηπέδων στο 8-1 και πήρε το σετ με το άνετο 15-4 με μόλις τρεις περιστροφές στο σερβίς κατακτώντας τη νίκη με 3-2 σετ.

Για την επόμενη αγωνιστική η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου θα ταξιδέψει στο Λουτράκι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποσειδώνα, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των γυναικών, στις 15 Ιανουαρίου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Σταμάτη, Καραγιάννη, Μπάκο, Καραχάλιου,

Μουσακιάν, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Φασούλη, Σωτηροπούλου,

Πελέκη, Σχίζα.


Αποτελέσματα 11 ης Αγωνιστικής Β’ Ομίλου

Ομόνοια Ναυπάκτου – Αίολος Αγυιάς 3-2

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ερυθρός Αστέρας 0-3

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-1

Ρεπό ο Σπαρτιατικός ΓΣ

Βαθμολογία Β’ Ομίλου

Ερυθρός Αστέρας 27

Αίολος Αγυιάς 20

Σπαρτιατικός ΓΣ 15

Ολυμπιάδα Πάτρας 12

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 11

Ομόνοια Ναυπάκτου 9

Ποσειδώνας Λουτρακίου 5


Επόμενη Αγωνιστικής (15/1)

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ομόνοια Ναυπάκτου

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιάδα Πάτρας

Αίολος Αγυιάς – Σπαρτιατικός ΓΣ

Ρεπό ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης
































































bottom of page