top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Νίκη των εφήβων στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023


Νίκη "οκτάδας" των Εφήβων του ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Γ.Ε.Αγρινίου - ΠΑΣ Ναυπάκτου 43-56

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Εφήβων του ΠΑΣ στο Αγρίνιο, που τον διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς επικράτησαν της ΓΕΑ με σκορ 43-56 και τους φέρνει μια ανάσα από τα Προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου διάβασαν καλά το παιχνίδι και με πολύ καλή άμυνα στα ατού των γηπεδούχων, πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων 22-37. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Ναυπάκτου να έχει πλουραλισμό στην επίθεση και να κρατά σταθερά τη διαφορά του σκορ έχοντας ταυτόχρονα καλή επιθετική παρουσία και να παίρνει εύκολα μια σημαντική νίκη.

Για ακόμη ένα παιχνίδι σκόραραν αρκετοί παίκτες, οκτώ (8) τον αριθμό, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Νικόλα Παπούλια με 11 πόντους και τον ακολούθησαν οι Παπαθανασίου και Λαούρδας που σημείωσαν από 10 πόντους και ο Γιώργος Παπούλιας με 9. Τέλος ιδιαίτερη βοήθεια κάτω από τα καλάθια έδωσε και ο Σταμάτης που πήρε αρκετά ριμπάουντ σημειώνοντας παράλληλα και 6 πόντους μέσα από την ρακέτα.

Επόμενος αγώνας των εφήβων του ΠΑΣ, ο τελευταίος στη φάση των ομίλων, την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 στο Παπαχαραλάμπειο, με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη με διπλό στόχο τη νίκη ή την ήττα μέχρι 11 πόντους για την είσοδο στους «8» της διοργάνωσης.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Κυριαζής 3, Λαούρδας 10, Γκοτσόπουλος 4, Παπούλιας Γ. 9, Τσάτσος 3, Παπάς, Τριανταφύλλου, Αδάμης, Φούντας Γ., Σταμάτης Γ. 6, Παπαθανασίου 10, Παπούλιας Ν. 11(3).

bottom of page