top of page

Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα για την Ομόνοια στη Σπάρτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο της μακρινό ταξίδι η Ομόνοια. Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Σπάρτη, με τον τοπικό Σπαρτιατικό ΓΣ να κατακτά τους τρεις βαθμούς που τον εδραιώνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Για πρώτη φορά φέτος η Ομόνοια κλήθηκε να αγωνιστεί μακριά από την περιφέρειά της στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και σα να μην έφτανε αυτό βρέθηκε με πολλές αλλαγές στο ρόστερ απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη ομάδα από αυτήν.

Ο Σπαρτιατικός εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα της Ομόνοιας και με καλό σερβίς από την Πλειώτα έκανε νωρίς το 13-4 και παρά την αντίδραση της Ναυπάκτιας ομάδας στη συνέχεια πήρε το σετ με 25-18. Πιο εύκολη η επικράτηση για την ομάδα της Σπάρτης στο δεύτερο σετ που όντας δυνατή σε σερβίς και επίθεση νίκησε με 25-15. Πιο ανταγωνιστική η Ομόνοια στο τρίτο σετ. Συμβάδιζε στο σκορ με το Σπαρτιατικό ως το 11-10. Πέντε σερί πόντοι με το σερβίς της Μελά έδωσαν αέρα 6 πόντων στις γηπεδούχες με την Ομόνοια να μειώνει στους τέσσερις πόντους (17-13 και 22-18) αλλά να μην μπορεί να γίνει περισσότερο απειλητική και να ηττάτε τελικά με 25-20 και 3-0 σετ.

Επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των γυναικών είναι μετά τις γιορτές, στις 8 Ιανουαρίου του 2023, με την Ομόνοια να έχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αίολο Αγυιάς.

Σπαρτιατικός ΓΣ (Κωνσταντόπουλος): Πλειώτα, Καπετανέα, Μελά, Κακκά, Βαρλά, Καπετάνιου, Μπούνα, Τσιγκάνε, Γιαννακοδήμου, Αϊβαλιώτη, Μπουρλόκα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Σταμάτη, Καραγιάννη, Μπάκο, Καραχάλιου, Μουσακιάν, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Ρουστέμη, Σχίζα.

Αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής Β’ Ομίλου

Σπαρτιατικός ΓΣ – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-0

Αίολος Αγυιάς – Ολυμπιάδα Πάτρας 3-0

Ποσειδώνας Λουτρακίου – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 2-3

Ρεπό ο Ερυθρός Αστέρας

Βαθμολογία Β’ Ομίλου

Ερυθρός Αστέρας​24

Αίολος Αγυιάς​19

Σπαρτιατικός ΓΣ​15

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης​11

Ολυμπιάδα Πάτρας​9

Ομόνοια Ναυπάκτου​7

Ποσειδώνας Λουτρακίου​5

Επόμενη Αγωνιστικής (8/1)

Ομόνοια Ναυπάκτου – Αίολος Αγυιάς

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ερυθρός Αστέρας

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Ρεπό ο Σπαρτιατικός ΓΣ

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page