top of page

Βόλεϊ Κορασίδων: Τρίποντο στην Πάτρα για την Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022


Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε και απέσπασε η Ομόνοια Ναυπάκτου στο γήπεδο της Αγυιάς απέναντι στην Παναχαϊκή 2014, θυγατρική ομάδα της Παναχαϊκής, με τη νίκη της με 0-3 σετ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές η Ομόνοια εμφανίστηκε ελαφρώς καλύτερη και πήρε τη νίκη με 0-3 σετ. Το αρχικό 0-5 έδωσε αέρα στο ξεκίνημα στην Ομόνοια και παρότι οι γηπεδούχες μείωσαν το σκορ οι Ναυπάκτιες πιο ψύχραιμες σε κρίσιμα σημεία επανέκτησαν τη διαφορά και τη μεγάλωσαν ως το τελικό 16-25 με το 70% των πόντων των γηπεδούχων να είναι από λάθη των αντιπάλων. Πιο δυνατή η Παναχαϊκή 2014 στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε 8-3 με την Ομόνοια στη συνέχεια να μειώνει και να περνά μπροστά στο 13-14 και να φτάνει τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της στο +5 (16-21). Η Παναχαϊκή μείωσε σε 20-21 αλλά και πάλι η Ομόνοια στο τέλος πήρε το σετ με 22-25. Το τρίτο σετ φάνηκε να το καθαρίζουν οι φιλοξενούμενες όταν νωρίς έγινε το 3-13 σε καλό σερβίς από την Σταυροπούλου. Η Πατρινή ομάδα όμως έκανε την αντεπίθεσή της και εκμεταλλευόμενη τη χαλαρότητα των κοριτσιών της Ομόνοιας κατάφεραν να προηγηθούν 19-18 αλλά οι ναυπάκτιες καλύτερες στο τέλος και με την τύχη με το μέρος τους πήραν το σετ με 21-25 και έφυγαν από την Αγυιά με το τρίποντο της νίκης.

Για την Ομόνοια σκόραραν και οι δέκα αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν με πρώτη σε πόντους να είναι η Σφήκα με 9, τέσσερις από τους οποίους από τη θέση του σερβίς.

Επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στον Άθλο Πάτρας στο κλειστό της Ναυπάκτου..

Παναχαική 2014 (Έρδας): Τσούτη, Κόλια, Ζειτουγιάν, Θοδωρή, Κατσαρού, Αγουρίδη, Αθανασοπούλου, Αλεξοπούλου, Τσιμπούκη, Διαμαντοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Δανιά, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Μουσακιάν, Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Μπάκο, Φασούλη.

Комментарии


bottom of page